+3026220 24676
·
info@pm-law.gr
·
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00
+3026220 24676
·
info@pm-law.gr
·
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00

ΠΡΟΦΙΛ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γεννήθηκε στην Αμαλιάδα το έτος 1976. Κατάγεται από την Αμαλιάδα Δήμου Ήλιδας Ν. Ηλείας, όπου μεγάλωσε. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το έτος 2000, παράλληλα με τις σπουδές του φοίτησε με το πρόγραμμα sokrates στο Πανεπιστήμιο Babes-Bolyai University στο Κλουζ της Ρουμανίας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Ευρωπαϊκό δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Leopold Franzens Universitaet του Innsbruck στην Αυστρία. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας από το έτος 2004.

Ήδη από το έτος 2014 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ήλιδας, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ήλιδας και από το έτος 2019 είναι Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας.

Έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση ως σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, όπου εκλέγεται συνεχώς από το έτος 2014 και διατελεί ταμίας του Δ.Σ. ενώ παράλληλα αποτελεί ιδρυτικό μέλος της “Ένωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων” και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου αυτής. Συμμετέχει ενεργά σε ημερίδες ως εισηγητής και ομιλητής.

Είναι κάτοχος πτυχίου της αγγλικής και ρουμανικής γλώσσας.

Ασκεί μαχόμενη ποινική Δικηγορία σε όλη την Ελλάδα, διευθύνοντας σήμερα το Δικηγορικό γραφείο Μάκης Παπαγιαννόπουλος – Μαγδαληνή Πλεμμένου & Συνεργάτες, ένα εξειδικευμένο στο ποινικό δίκαιο, στο δίκαιο τροχαίων ατυχημάτων και στο οικογενειακό δίκαιο δικηγορικό γραφείο, συνεπικουρούμενος από έμπειρους και ικανότατους συνεργάτες. Ασχολείται με υποθέσεις Αστικού, Εργατικού και Εμπορικού Δικαίου και εξειδικεύεται στον τομέα του ποινικού δικαίου, έχοντας χειριστεί σημαντικές υποθέσεις [εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονίες, απάτη, πλαστογραφία, εκβίαση, υπεξαίρεση, απιστία, δωροδοκία, φορολογικά ποινικά αδικήματα, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διαφθορά στον ευρύτερο δημόσιο τομέα κ.α.] και σε τροχαία ατυχήματα.

Μαγδαληνή Πλεμμένου

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το έτος 1986. Κατάγεται από την Μεσσήνη Ν. Μεσσηνίας. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το έτος 2008. Ήταν μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Καλαμάτας από το έτος 2008 έως το έτος 2019 οπότε μεταγράφηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας.

Έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση ως ιδρυτικό μέλος της “Ένωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων”, ενώ παράλληλα αποτελεί μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της “Ένωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων”. Συμμετέχει ενεργά σε ημερίδες ως εισηγήτρια και ομιλήτρια κυρίως για ζητήματα ποινικού και οικογενειακού Δικαίου.

Είναι κάτοχος πτυχίων της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας. Ασχολείται με υποθέσεις Αστικού, Ποινικού, Εργατικού δικαίου και εξειδικεύεται σε υποθέσεις οικογενειακού δικαίου (γαμικές διαφορές, διαζύγια, επιμέλεια, διατροφή Ενδοοικογενειακή βία), ποινικού δικαίου (εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας, της περιουσίας, περί τα υπομνήματα και το νόμισμα ακάλυπτη επιταγή, κλοπή, υπεξαίρεση, ληστεία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απάτη, πλαστογραφία, εγκλήματα κατά της ζωής και της γενετήσιας ελευθερίας, ανθρωποκτονία, βιασμός, ασέλγεια κατά ανηλίκου, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, αλλά και οικονομικής φύσεως αδικήματα, φορολογικά εγκλήματα κ.α)  και τροχαίων ατυχημάτων.

Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για θέματα αστικού και οικογενειακού δικαίου και συμμετέχει τακτικά σε ραδιοφωνικές εκπομπές και συνέδρια.

Βασιλική Τσέλλου

 

Γεννήθηκε στην Πάτρα το έτος 1994. Κατάγεται από την Αρετή Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ν. Ηλείας, όπου μεγάλωσε. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το έτος 2016. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας από το έτος 2016.

Είναι κάτοχος πτυχίων της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας. Ασχολείται με υποθέσεις Αστικού, Ποινικού, Διοικητικού δικαίου, Εργατικού και Εμπορικού Δικαίου  και εξειδικεύεται σε υποθέσεις του Εθνικού κτηματολογίου, μισθώσεων,  ιδιοκτησίας και συνιδιοκτησίας και στο Εμπορικό δίκαιο (δίκαιο αξιογράφων, εμπορικών μισθώσεων δίκαιο εμπορικών εταιριών, δίκαιο αστικών και εμπορικών συμβάσεων και δίκαιο προστασίας του καταναλωτή κλπ) καθώς και στο δίκαιο ακινήτων και στο πτωχευτικό δίκαιο.

Κωνσταντίνος Τσεριώνης

Γεννήθηκε στην Αμαλιάδα το έτος 1991. Κατάγεται από την Αμαλιάδα Δήμου Ήλιδας Ν. Ηλείας, όπου μεγάλωσε. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το έτος 2015. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας από το έτος 2015.

Ήδη από το έτος 2014 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ήλιδας, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας κατά τα έτη 2014-2017 και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κατά τα έτη 2017-2019.

Το έτος 2022 εξελέγη μέλος στο Δ.Σ. του ΛΕΑΔΑ (Λογαριασμός ενισχύσεως και αλληλοβοήθειας δικηγόρων Αμαλιάδας), ασκώντας καθήκοντα Αντιπροέδρου, ενώ παράλληλα αποτελεί μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της “Ένωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων”. 

Από το έτος 2019 αποτελεί ενεργό μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Ηλείας.

Είναι κάτοχος πτυχίου της αγγλικής γλώσσας. Ασχολείται με υποθέσεις Αστικού, Ποινικού, Διοικητικού δικαίου, Εργατικού και Εμπορικού Δικαίου  και εξειδικεύεται σε υποθέσεις εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών του Νόμου «Ρύθμιση Οφειλών & Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» (Ν. 4738/2020), συνταξιοδοτικά θέματα, σε υποθέσεις αδειών διαμονής πολιτών τρίτων χωρών και στο αθλητικό δίκαιο.